Ajornat l’Aplec de sardanes de la Maria Sabatera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de dos anys de parada obligatòria, es preveia que aquest dissabte 16 de juliol, tornés una de les festes més estimades pels palafollencs, però finalment l’Aplec de sardanes Maria Sabatera s’ha ajornat.

Segons expliquen fonts municipals una incompatibilitat de la cobla de Porqueres que havia de participar ha obligat a ajornar la celebració a una altra dia, encara sense especificar.

L’Aplec de Palafolls rep el nom de Maria Sabatera en honor a Maria Fenoll, sabatera d’ofici, i màxima impulsora de les sardanes al nostre poble.

La trobada d’enguany, que arribava a la 8a edició,  estava prevista celebra-se a la plaça de les Valls d’Ax a les 18h d’aquest dissabte de juliol.

Aquest any es tenia previst que hi haguessin  dues ballades, una que anava a càrrec de la Cobla de Palafolls i que seria l’amfitriona un any més, i la cobla de La Principal de les Porqueres com a convidada d’aquesta edició.

Recordem que la Maria és la presentadora del programa “El Despertar de Palafolls”  de RP des de fa més de 30 anys. Es tracta d’un dels programes més escoltats i estimats d’aquesta emissora, des d’on cada diumenge es promociona i es celebra el món de la sardana, des de la proximitat i la senzillesa que hi aporta la Maria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics