Acaba la primera setmana de les Espor-derades

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat dilluns l’Ajuntament iniciava una nova experiència per empoderar les dones a través de l’esport. Ho fa a través del que s’anomena Esport-derades, un cicle que programa diferents activitats esportives durant aquest mes de juliol. Sònia González Regidora d’esports de l’Ajuntament de Palafolls, ens explica com neix  la idea d’aquest projecte.

En aquesta primera  setmana una 15 de persones han participat de mitjana a cada  activitat, que mantindrà la planificació fins a finals d’aquest mes, el que suposa que hi haurà 3 jornades per a cada una de les activitats proposades a l’Esport-derades.

La marxa nòrdica es farà cada dilluns amb punt de trobada a la torre de guaita a quarts de 8 del vespre. Les activitats de kangoo jump i stretching es fan a la plaça de poppi els dimarts i dimecres, respectivament, a les 7 del vespre, mentre que el circuit de salut, només per a dones grans, es fa al costat del casal d’avis a les 9.30 del matí.

Des de l’Ajuntament, depenent de la resposta que tingui aquest mes de juliol, es plantegen a seguir amb el projecte d’Espor- darades de cares l’any vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics