La Penya Blaugrana organitza una nit d’havaneres amb el grup Port Bo

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El grup de música Port Bo estarà demà dissabte al nostre municipi per oferir-nos una actuació musical d’Havaneres davant del casal d’avis.Aquesta idea va sorgir del president de la penya Barcelonista Josep Suñol Garriga Palafolls, el señor Albert Alenyà,juntament amb l’ajuntament palafollenc. Ens ho explica Marta Alabart, secretaria de la penya.

L’espectacle comença a les 22h de la nit però per aquelles persones que vulguin, hi haurà un sopar  amb servei de barra, rom cremat i coca, per 12€. Tot i que el dia de venta d’entrades anticipades es va tancar aquest dimarts, Alabart explica que encara en queden una desena per aquelles persones que arribin a última hora

Així doncs, totes aquelles persones que estiguin interessades, encara queden algunes entrades per gaudir una nit a la fresca escoltant les populars havaneres del conegut grup Port Bo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics