Diumenge es posen en venda les entrades per a la festa dels Empestats

Imatge de l'edició del 2014. foto: Alfred Farre
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En el municipi malgratenc, com ja és tradició hi haurà una nova representació teatral dels Empestats. Amb aquesta edició, ja en sumen 11 en total.

L’edició d’enguany se celebrarà el dia 30 de juliol a les 21h del vespre. És per això, que d’aquí dos dies surten a la venta les entrades per gaudir d’aquesta representació teatral. Les persones qui vulguin assistir hauran d’entrar al web d’Entrapolis i comprar allà a la seva entrada. Ens ho explica Sònia Garangou, membre de la comissió organitzadora dels Empestats.

Els Empestats són un grup d’actors i actrius que expliquen de manera teatralitzada una història que parteix d’un fet històricament verídic relacionat amb la pesta bubònica.

Per a poder veure aquest espectacle, s’organitzen grups de 50 persones, i es va seguint un recorregut pels espais més emblemàtics del municipi, on s’hi ha treballat per decorar la zona i recrear un ambient propi i idoni de l’època. En l’edició d’enguany, com a novetat, el públic assistent, tindrà més interacció amb els actors i actrius. Des de l’organització informen que feia temps que s’estava treballant amb aquest nou aspecte, però arran de la pandèmia es va haver de frenar aquest nou format.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics