URGENT

Fuig de la Justicia l’home que va matar al jove italià a una discoteca de Lloret de Mar

Compartiu aquesta història

El txetxè Rassoul Bissoultanov condemnat a 15 anys de presó per haver matat a un turista italià de 22 anys, Nicolò, ha fugit de la justícia.

Aquest dimecres hi havia fixada a l’Audiència de Girona una vista per resoldre si Bissoultanov, que fins ara estava en llibertat perquè havia complert el temps màxim en preventiva, ingressava de nou a presó fins que la sentència sigui ferma. El processat, però, no va comparèixer. 

Per aquest motiu les autoritats han demanat al tribunal que es dicti una ordre internacional de detenció i el seu ingrés a presó.

Segons fonts judicials, fins a la setmana passada el condemnat es va continuar presentant setmanalment a l’Audiència per signar complint les compareixences ordenades per reduir el risc de fugida.

L’advocat defensor del detingut, ha fet saber, que fa una setmana que sap res d’ell i creu que l’acusat estaria espantat perquè té por d’entrar a presó altre cop.

Recordem que el fugitiu va matar a Nicolò d’una coça al cap en una discoteca de Lloret de Mar la nit del 12 d’agost del 2017. 

Rassoul va ser condemnat a 15 anys de presó en el judici celebrat el passat 30 de maig. El jutge va concloure que l’acusat va atacar la víctima quan aquesta no podia defensar-se.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics