El CB Palafolls busca jugadors per la nova temporada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper setembre arrencarà una nova temporada pels equips federats de futbol, futbol sala o bàsquet. És per això que ara arriba el moment d’apuntar-se a les diferents disciplines per anar tancant els diferents equips de cara a la nova temporada.

Aquests dies el Club de Bàsquet Palafolls ha fet una crida a través de les xarxes per trobar jugadors per a les categories  infantil, cadet, junior i sots 21. Per aquelles persones que estiguin interessades a participar en aquests equips es poden posar en contacte amb el club a través de la xarxa social instagram .

Alex Cantero. Foto: Javi Pérez

I seguim parlant d’esports ja que el jugador palafollenc d’hoquei, Alex Cantero, ha fitxat pel Girona deixant enrere el club d’Igualada Rigat.

Cantero va començar a patinar a Malgrat i després va passar pel club de Blanes, però es va formar en major mesura al club de Tordera. Com a sènior ha militat a blanes, a la lliga francesa,al club de Mataró, al Tordera i aquest últim any a l’Igualada. El jugador palafollenc s’ha sentit atret pel projecte gironí i s’incorpora a la temporada vinent al Garatge Plana Club Hoquei de Girona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics