URGENT

El CB Palafolls busca jugadors per la nova temporada

Compartiu aquesta història

Aquest proper setembre arrencarà una nova temporada pels equips federats de futbol, futbol sala o bàsquet. És per això que ara arriba el moment d’apuntar-se a les diferents disciplines per anar tancant els diferents equips de cara a la nova temporada.

Aquests dies el Club de Bàsquet Palafolls ha fet una crida a través de les xarxes per trobar jugadors per a les categories  infantil, cadet, junior i sots 21. Per aquelles persones que estiguin interessades a participar en aquests equips es poden posar en contacte amb el club a través de la xarxa social instagram .

Alex Cantero. Foto: Javi Pérez

I seguim parlant d’esports ja que el jugador palafollenc d’hoquei, Alex Cantero, ha fitxat pel Girona deixant enrere el club d’Igualada Rigat.

Cantero va començar a patinar a Malgrat i després va passar pel club de Blanes, però es va formar en major mesura al club de Tordera. Com a sènior ha militat a blanes, a la lliga francesa,al club de Mataró, al Tordera i aquest últim any a l’Igualada. El jugador palafollenc s’ha sentit atret pel projecte gironí i s’incorpora a la temporada vinent al Garatge Plana Club Hoquei de Girona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics