Una 30ena de voluntaris pel projecte LIFE han fet la Ruta Botànica el Camí de Ronda de Blanes

Foto: AjBlanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi veí ha viscut aquest setmana una experiencia mediambiental basada en el voluntariat pioner en el seu àmbit. L’any passat l’Ajuntament de Blanes es va adherir al Projecte LIFE medCLIFFS per fomentar la participació ciutadana i la seva difusió, una iniciativa que ara s’ha posat en marxa amb la primera activitat dinàmica que s’ha organitzat. L’objectiu del projecte és que passin a formar part d’aquesta Xarxa de Voluntariat per ajudar en la conservació dels penya-segats de tota la costa Brava, des de Blanes fins a Portbou.

L’activitat va ser una Ruta Botànica Guiada que es va fer dijous al matí, i que va transcórrer al llarg del Camí de Ronda de Blanes amb inscripció gratuïta. El punt de trobada va ser al darrera del Jardí Marimurtra, un nou tram que es va posar en marxa fa pocs anys, i que discorre paral·lel al mateix recinte botànic, rodejar uns penya-segats i passar per Cala Bona per resseguir després la vora del mar, en direcció a Lloret. Durant la sortida hi van participar experts botànics que van ajudar per a que els assistents aprenguessin a reconèixer espècies de plantes al·lòctones invasores entre d’altres.

El projecte LIFE medCLIFFS treballa per mantenir la diversitat florística dels penya-segats mediterranis, contribuint a la seva conservació i a evitar així, la pèrdua de biodiversitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics