URGENT

La brutícia al polígon d’en Puigvert; una assignatura pendent

Compartiu aquesta història

Els problemes d’incivisme i d’insalubritat continuen al polígon industrial més gran que hi ha a Palafolls. Les restes de papers, llaunes i d’altres materials llençats  queden abandonats als vorals sense que l’Ajuntament sàpiga ben bé que fer per evitar aquesta situació que fa anys que es dona.

Desenes de camions arriben diàriament al polígon i molts camioners hi fan nit tot cuinant i menjant al voltant dels seus vehicles. A la zona hi ha una falta evident de papereres i de contenidors. En tot el tram on estacionen o pernocten els camions de gran tonatge només hi ha una única illa de contenidors, que a més és incompleta, ja que només n’hi ha un pels envasos i un pel rebuig.

La tardor passada el consistori explicava a aquesta emissora que volia incrementar la presència de contenidors a la zona, però de moment continuen els mateixos dos contenidors.

Amb l’entrada en funcionament de la nova empresa de neteja viària s’ha d’incrementar la neteja als polígons industrials de Palafolls. De fet en aquestes primeres setmana s’ha notat especialment en el que és la calçada i voreres, però els marges continuen amb un gran nombre de residus abocats com ampolles de plàstic, llaunes, bosses o tota classe d’embolcalls de menjar.

El consistori ha intentat diferents solucions per evitar aquesta situació. En un primer moment va prohibir l’estacionament de vehicles pesats amb tanques i multes. Fins i tot es van immobilitzar tractors i remolcs, però els problemes han persistit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics