Més d’una vintena de nens i nenes aprenen a nedar a la piscina de Palafolls durant aquest estiu

La nova piscina petita. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa més de deu dies que es tancava el perìode d’inscripcions pels cursets de natació per aquest any. Es va fer durant tres dies de manera telemàtica i la rebuda va ser molt bona. De fet, Sònia González, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, explica què s’han apuntat 24 nens i nens que comencen avui el curset i fins el proper 12 d’agost.

El curs de natació es duu a terme de dilluns a divendres de 16h de la tarda a 18:50h, depenent del grup que es distribuiran segons l’edat i el nivell.

González, també ha explicat que el nou mètode per a comptabilitzar l’aforament a la piscina ha millorat la situació i que durant el cap de setmana només s’ha arribat un parell de cops al màxim d’aforament.

Amb cada entrada es lliure una polsera que permetrà als usuaris entrar i sortir de la piscina durant tot el dia. A partir d’ara els usuaris que no han de tornar poden lliurar la seva polsera, alliberant així una plaça de l’aforament.

La mesura s’ha pres després d’uns primers dies amb problemes per culpa de la comptabilització de l’aforaments

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics