Malgrat presenta dijous la seva festa major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dijous al matí l’Ajuntament ha convocat una roda de premsa en la que sonarà a conèixer com serà la festa major de sant Roc d’enguany.

A la roda de premsa, que anirà a càrrec de l’alcaldessa del municipi veí, Sònia Viñolas, i de la regidora de Cultura, Lurdes Borrell, també es presentarà el cartell de la festa. Una presentació que comptarà amb la presència de Josep Palma i Josep Carrasco, els responsables del disseny del cartell d’enguany i  que ja han fet altres treballs importants al municipi com l’edició de la història de Malgrat en còmic.

Malgrat celebra dues festes majors. La de Sant Nicolau, a principis de desembre, i la de Sant Roc a mitjans d’agost.

Tot i que encara no se sap res de la programació d’actes, es preveu que es pugui recuperar les activitats tradicionals i més participatives després de dos anys de restriccions. De fet la festa del 2020 es va haver d’anul·lar per culpa de la pandèmia.

De moment només se saben els grups que participaran a les barraques d’enguany. Fa unes setmanes es va presentar el cartell amb el grup La Pegatina com a principal atractiu. També hi haurà l’actuació de Santa Salut, Clima i els grups locals D-Covers. També hi haurà dues sessions de  DJ’s amb José Reyes i Mario Otero, i la tradicional Summer Moguda. Les barraques tindran lloc els dies 12, 13 i 14 d’agost a la platja de Malgrat Centre, davant de la plaça de Xesco Boix.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics