Les platges de Calella ja són espais lliures de fum

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament calallenc ja fa dues setmanes que va llançar una campanya informativa de sensibilització amb la finalitat de conscienciar la ciutadania que convertir la platja en un espai lliure de fum és una mesura que beneficia tothom

Per aquest motiu,  des del passat divendres, les platges de Calella s’han convertit en un espai lliure de fum com a resultat de l’acord del govern municipal de prohibir el tabac en tota la zona litoral com una aposta decidida a favor de la sostenibilitat i de preservar i vetllar per la salut pública. A partir del 24 de juliol se sancionarà a les persones que no respectin la norma amb unes multes que poden anar dels 100 als 500 euros.

D’aquesta manera, es van repartir cartells amb el lema “Si no fumes, no et perds res; si fumes hi perdem tots” a les diferents guinguetes del municipi. També s’ha anat informant sobre la nova normativa als hotels, per tal que tots els turistes que visiten cada any Calella coneguin la mesura. Des del consistori es van col·locar una 40ena de  cartells informatius al llarg de la platja, atès que és el dia en què la prohibició entra en vigor en la totalitat de la platja, en excepció de les zones habilitades com, per exemple, les guinguetes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics