Malgrat aprova la seva adhesió a l’Associació de Municipis de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera

Presentació de l'espai Agrari.Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Espai Agrari té com a objectiu promoure i donar suport de l’activitat agrària i activitats complementàries, i també a la promoció dels instruments de cooperació que garanteixin la participació, el debat i la col·laboració de totes les entitats i agents socials implicats. Durant el  ple municipal que es va celebrar la setmana passada en el consitori malgratenc, es va aprovar amb el vot a favor de tots els grups municipals la constitució de l’Associació de Municipis de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, juntament amb Palafolls, Tordera, Blanes i Santa Susanna. Aquesta aprovació és l’oficialització de la creació de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, que va començar a treballar ara fa un any. 

Els representants de l’Ajuntament de Malgrat de Mar en els òrgans de govern de l’Associació de Municipis de l’Espai Agrari són l’alcaldessa, Sònia Viñolas, i el regidor de Pagesia, i tercer tinent d’alcaldessa, Ludwig Hasko. 

El novembre de 2017 els municipis de Tordera, Malgrat de Mar, Palafolls, Santa Susanna i Blanes, van signar la Carta per a la gestió i desenvolupament de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera. El 17 de juny de l’any passat els ajuntaments d’aquestes mateixes localitats van constituir i presentar en un acte celebrat al Molí d’en Puigvert de Palafolls l’ens gestor de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera (EABT).

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera és un projecte mancomunat i promogut conjuntament amb la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de protegir el sòl agrari d’aquest territori i garantir l’alimentació de proximitat d’una de les hortes més productives del país. La Baixa Tordera és una de les zones més fèrtils de Catalunya: la plana baixa i desembocadura de la Tordera, entre el Parc del Montnegre i el Corredor i les platges de la Selva i l’Alt Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics