Concert d’estiu de la Coral Palatiolo

La Coral Palatiolo en concert l'abril del 22. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Per aquest vespre la coral palafollenca ha preparat una actuació estival al hall del MiD. La Coral Palatiolo, una branca més de l’Escola de Música de Palafolls, agrupa una desena de persones i per l’actuació d’avui ha convidat a Mutikotxan, un grup de música folklórica del país basc amb qui compartiran actuació.

El director de l’Escola de Música, David Martínez, destaca que el concert d’avui es farà al hall del MiD un espai que encara no havien fet servir per aquest tipus d’actuació.

La coral Palatiolo es va crear fa uns anys al nostre poble, especialment amb veus sèniors, i amb el temps ha desenvolupat un repertori enfocat a cançons populars i internacionals, com van demostrar en una de les darreres actuacions aquí a Palafolls, amb motiu de l’aniversari de l’Escola de Música de Palafolls, fa uns mesos.

L’actuació d’aquest vespre és gratuïta i comença a les 8 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics