Endarereixen dues activitats de les Esport-derades per evitar la calor

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les activitats programades els dimarts i els dimecres, és a dir el Kangoojump i l’Streching passen a fer-se a les 19.30h, trenta minuts més tard. Amb aquesta mesura l’Ajuntament endarrereix trenta minuts  dues de les activitats previstes cada setmana de juliol a les esport-derades amb la intenció de fugir de la calor.

Amb aquest endarreriment les activitats que es fan a la tarda es faran sempre a les 19.30, mentre que l’activitat de divendres es manté a les 9h del matí.

Les activitats de l’Esport-derades vol empoderar les dones a través de l’esport amb activitats físiques aquest mes de juliol. El programa, subvencionat per la Diputació de Barcelona, preveu que cada dilluns de juliol es faci una activitat de marxa nòrdica, dimarts de kangoojump, dimecres d’stretching i els divendres un circuit de salut, especialment dissenyat per a persones grans.

La passada setmana va ser la primera en fer-se activitats amb un bon nombre de participants, especialment l’stretching.

Les activitats són gratuïtes i no cal inscripció, sinó simplement acostar-se al lloc on es desenvolupen les activitats una estona abans de l’inici.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics