Palafolls prepara una ruta sobre el patrimoni natural

Alzina de Can Nan o del Carlí. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho avança la revista municipal El Ganxet, que explica que el consistori ja està preparant una segona ruta patrimonial centrada en els atractius naturals del nostre poble. 

Aquesta segona ruta destaca fins a 9 punts d’interès a visitar. Entre ells el pas del riu Tordera amb els espais fluvials per a la flora i la fauna, el gorg de Xon Puig, le bosc i la llacuna del Molí d’en Puigvert o el turó del castell.

També es marca la imponent alzina del Carlí, la Font del Bolet o les roques d’en Vinyals.

Aquesta segona ruta comptarà amb senyalització que informarà sobre què fa interessant aquest punt natural en diferents idiomes i, fins i tot, fotografies de contrast entre diferents estacions de l’any o d’altres èpoques.

El regidor de patrimoni, Aleix Freixa, explica que posant en valor aquests espais naturals també s’ajuda a preservar-los.

A l’igual que passa amb la ruta de patrimoni arquitectònic, proposada a finals de l’any passat, aquesta ruta natural no seguirà un itinerari concret, sinó que convida a visitar els diferents punts d’interès amb l’ordre desitjat. A cada indret hi ha un panell informatiu amb un mapa que situa la resta de punts d’interès. 

Ara com ara aquesta ruta està en fase incipient i s’està treballant encara en els diferents aspectes. Tot i això el regidor explica que es preveu tenir-la enllestida passat l’estiu.

Aquesta ruta del patrimoni natural serà la segona que es posarà en valor després de la del patrimoni arquitectònic que es va posar en marxa el desembre passat i que proposa conèixer elements com les esglésies de Santa Maria o Sant Genís, el Palauet, la biblioteca, el carrer de Dalt, algunes masies i, evidentment, el Castell de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics