URGENT

Torna la MegaFesta dels 80

Compartiu aquesta història

A través de les xarxes socials, la comissió de Reis de Palafolls ha anunciat aquesta nit que torna la popular festa dels 80. Ho farà el proper dissabte 6 d’agost i de nou a la plaça de Poppi. L’última edició de la festa va ser fa 3 anys, ja que la pandèmia va fer impossible les festes del 2020 i de l’any passat.

Quim Albert, un dels responsables de l’esdeveniment, explica que l’organització tenia clar que no es podia fer la festa amb restriccions i que per això, ara que poden, tornen a organitzar la festa aquest primer dissabte d’agost.

La MegaFesta dels 80 és l’esdeveniment que reuneix més públic al nostre municipi. De fet, el l’última edició, la del 2019, l’organització va fixar entorn les 5.000 persones les congregades per gaudir de la música dels 80.

Després de dues edicions fallides per culpa de la pandèmia, la festa torna en 15 dies i es preveu que ho faci amb un gran nombre d’assistents.

Això suposa un esforç de l’entitat organitzadora que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de Ràdio Palafolls.

Per l’edició d’enguany s’ha volgut tornar fent un homenatge a una de les bandes més importants dels 80, els Queen.

De fet al 2019 ja es plantejava l’opció de buscar una nova ubicació per la festa dels 80. De moment, però, en aquesta edició de represa es manté la plaça de Poppi com escenari del festival.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics