Malgrat programa 12 dies seguits de Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi veí ha donat a conèixer el programa de la festa de Sant Roc d’enguany. Després de dos anys sense poder gaudir de la festa major d’estiu de Malgrat, enguany s’ha presentat amb l‘eslògan “Surt i Gaudeix-la”.

La festa començarà el  divendres 5 d’agost amb la Marató del Banc de Sang, que s’allargarà durant tres dies, i es clourà el dia 16, la diada de Sant Roc, amb el tradicional castell de focs d’artifici a la platja i el ball de festa major amb l’Orquestra Maravella. 

El pregó de la festa d’enguany serà a càrrec de Quim Masferrer i el seu espectacle “Bona Gent”, el mateix que la passada setmana obria les festes de Blanes.

El programa de festa majori manté les activitats tradicionals com  el concurs de dibuix ràpid, les puntaires, la cursa del miner de ferro, la festa dels empestats, el ball de festa major i les barraques, però incorpora algunes novetats. Les principals són el concurs per decorar els carrers, la tirada de xíndries, l’EnRocada o el Malgrat de Bar. 

Altres novetats són una festa holi, un concert de la malgratenca Montse Creus, una sortida en vela o la Revetlla de Sant Roc per al públic de mitjana edat.

Podeu consultar el programa sencer a Radiopalafolls.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics