URGENT

Deserta la licitació per canviar les voreres de Roig i Jalpí

Compartiu aquesta història

Ahir acabava el termini de presentació d’ofertes per fer-se càrrec de les obres de renovació d’un tram de voreres d’aquesta via.

L’any 2020 es va refer la pavimentació del carrer Roig i Jalpí des del camp de futbol i fins la seva connexió amb l’avinguda Pau Casals. Una reforma que va canviar canonades, va millorar l’asfaltat i va millorar algunes voreres. Hi ha alguns trams de voreres, però, en els que no es va actuar  fa 2 anys i ara el consistori vol millorar i refer-les.

Es tracta del tram de voreres entre els carrers Joan XXIII i l’avinguda Pau Casals.

La intenció és igualar-les a les que sí es van acabar fent amb la intervenció de fa uns anys i a les que just ara s’han refet a Pau Casals. D’aquesta manera tot el tram tindrà unes voreres iguals.

Projecte a fer

La intervenció en aquest últim àmbit té un cost previst de 62.000€, provinents del Pla d’Inversions de la Diputació de Barcelona, la mateixa línia d’ajuts amb els que el consistori espera asfaltar gran part dels carrers del nostre municipi en els propers mesos.

Finalment, però, no s’ha presentat cap oferta per fer aquests treballs i caldrà tornar-lo a treure a licitació.

Darrerament, moltes licitacions d’obres estan quedant sense adjudicatari a diferents consistoris. La crisi de preus i de subministraments fa que cap empresa es vulgui arrisca a fer uns treballs amb un pressupost tancat, ja que podria suposar un sobrecost per culpa de les oscil·lacions de preus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics