URGENT

Nou intent per trobar gestor del bar del Casal d’Avis de Palafolls

Compartiu aquesta història

Després de dos procesos fallits de licitació per trobar una empresa gestora del servei de bar del casal d’avis del centre, l’Ajuntament es planteja un tercer concurs.

Ho va anunciar la regidora de gent gran, Sònia González, en el decurs de l’últim ple municipal.

Arran d’una pregunta del PSC, González va explicar que la manca de personal en el sector serveis és el principal obstacle alhora que les empreses es llencin a presentar una oferta per dur aquest bar.

La regidora explica que tot i que no s’ha presentat cap oferta en els dos processos engegats per ara, sí hi han tingut contacte amb persones interessades que, fins i tot, han visitat la instal·lació en aquestes últimes setmanes. Per això el consistori espera engegar un tercer procés, que espera que sí tingui èxit.

El PSC per la seva banda considera que la principal raó per declarar deserts els dos procesos no és la manca de personal, sinó les condicions que demana l’Ajuntament per fer-se càrrec del bar del casal.

El socialista Martí Victòria demanava que es revisessin les condicions de la licitació.

En l’última licitació l’Ajuntament ja va rebaixar les pretensions econòmiques. D’una banda ja havia baixat en 500€ el canon anual mínim a pagar pel servei, que ha quedat fixat en 9.000€. També va augmentar el preu màxim dels productes  a cobrar als usuaris, per tal de facilitar un marge de benefici més gran als possibles concessionari.

El bar està tancat des de l’inici d’aquest any, quan l’anterior concessionari va desistir del contracte. Ara, si tot va bé, no seria fins almenys el mes de setembre que es podria reobrir el servei de bar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics