URGENT

Comença el pla de xoc per esborrar les pintades i grafitis del municipi

Compartiu aquesta història

En el nou contracte de neteja de Palafolls, que ha començat aquest mes de juliol, s’inclou un pla de xoc que volia actuar globalment al nostre poble per millorar la sensació de neteja. Així inclou una actuació general de neteja de carrers, mobiliari urbà, papereres i esborrada general de pintades i grafitis.

En aquest últim sentit, en la seva proposta al concurs, l’empresa incorporava a l’oferta un pla per identificar les pintades existents i la seva eliminació. 

Aquests dies ha començat aquesta campanya especial d’esborrada general de pintades. Ha començat pel Palauet un equipament especialment castigat per aquestes pintades. A partir d’aquí, anirà actuant i esborrant segons les demandes de l’Ajuntament.

Paret netejada del Palauet. RP

En una piulada a les seves xarxes socials l’Ajuntament parla que el consistori practica la tolerància 0 contra les pintades i grafitis a l’espai públic, però la veritat és que aquest tipus d’incivisme ha anat a més.

Fa només unes setmanes la Policia Local enxampava un menor com responsable de moltes signatures o tags estampades a parets del nostre poble.

Ara, amb aquesta nova empresa s’espera poder anar esborrant les pintades que es facin al nostre poble, especialment en elements públics com equipaments i mobiliari urbà. 

A més el nou servei disposa d’un colorímetre per tal que realitzar el repintat d’aquelles superfícies que ho requereixin amb el mateix to i lluminositat que l’element original.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics