URGENT

L’Ajuntament valora allargar les activitats de l’Esport-derades fins a finals d’any

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana és l’última prevista pel cicle d’activitats Esport-derades, un programa que vol empoderar les dones a través de l’esport. 

La bona acollida de les diferents activitats ha portat a la regidoria d’esports a valorar l’opció d’ampliar aquesta programació de setembre a finals d’any.

Ara com ara les Esport-derades inclouen 4 activitats: la marxa nòrdica, el Kangoojump, l’stretching i un circuit de salut per a gent gran. Aquestes activitats estan especialment orientades a dones que treballen. Per això l’horari habitual és de vespres, excepte el circuit dissenyat per a persones grans que es fa al matí. 

En aquestes tres setmanes s’ha anat recollint l’opinió de les participants i davant la bona acollida, el consistori es planteja mantenir les activitats en l’últim trimestre de l’any, igualment als vespres. Sónia González, és la regidora d’esports.

Les Esport-derades compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i ha comptat amb una bona acollida per part de les dones del nostre municipi que han omplert les sessions gratuïtes que s’han fet fins ara.

La Toñi i la Sílvia van repetir ahir l’activitat de les Kangoojump a la plaça de Poppi i valoren molt positivament les activitats de les “Esport-derades” i l’opció d’ampliar-les fins a finals d’any.

Les 4 activitats proposades han tingut bona acceptació, especialment les kangoojumps, la marxa nòrdica i l’stretching i en ocasions s’han acabat les places previstes per alguna d’elles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics