URGENT

Palafolls prepara la seva primera Festa de l’Esport pel mes de setembre

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda es va fer la primera trobada presencial del Consell Municipal de l’Esport de Palafolls. La trobada va servir especialment per tal de conèixer-se mútuament entre les diferents entitats esportives del municipi. 

Aprofitant aquesta trobada l’Ajuntament va traslladar-los la intenció de crear la Festa de l’Esport de Palafolls amb la intenció de donar conèixer i posar en valor l’activitat de les entitats al nostre poble. De moment la previsió és que aquesta celebració esportiva es faci passada la festa Major, amb data prevista pel proper 17 de setembre. També es preveu la creació d’uns premis que reconeguin els principals esportistes locals que hagin destacat pels seus assoliments o progressió anual.

Les diferents entitats assistents a la trobada van valorar com a molt positiva aquesta festa de l’esport palafollenc.

Rafa Jiménez, responsable del fútbol sala, Demelsa Castillejo del Club deportiu o Júlia Martínez del club de taekwondo ho explicaven després de la trobada.

A banda d’aquest punt, la primera trobada del Consell Esportiu de Palafolls va aprofitar-se per traslladar les novetats en els atorgament de les subvencions per la propera temporada. El principal criteri que es tindrà en compte és el nombre d’esportistes vinculat a cada entitat.

Un altre dels punts que es va tractar és la coordinació dels equipaments esportius, especialment a l’hora de quadrar els horaris d’entrenament dels diferents clubs i equips que comparteixen espais com el Palauet o la Figuerassa.

La trobada va durar una hora i va comptar amb una 20a de participants de diferents clubs i entitats així com representants polítics i membres de la comunitat esportiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics