URGENT

Acaba un nou “Juliol Jove” amb èxit de participació

Compartiu aquesta història

Ahir una 60a de joves palafollencs van passar la jornada a Port Aventura. Ha estat la cirereta final de les activitats organitzades pel Local Jove de Can Batlle en el marc del Juliol Jove. En aquest mes han fet diferents activitats com els “joves en marxa”, la GreenWeek de les GreenPala, diferents activitats puntuals al local o les sortides a WaterWorld i Port Aventura.

El tècnic de joventut de Palafolls, Albert Muñoz, explica que l’èxit del Juliol Jove recau en que són els mateixos joves els que proposen les activitats que s’acaben vehiculant des de Can Batlle.

El Juliol Jove és una programació variada d’activitats i propostes lúdiques dirigides a aquest col·lectiu sense una planificació diària. Muñoz explica que no és un casal d’estiu juvenil, ja que els joves tenen altres necessitats horàries i no els cal tenir activitats cada dia.

Amb la sortida a Port Aventura d’ahir s’acaba el Juliol Jove i aquest agost el Local Jove de Can Batlle estarà tancat al públic. Reobrirà amb la programació de tardor a partir de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics