S’enfilen a 11 els possibles casos de punxades a l’oci nocturn de Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos investiguen 11 casos de possibles punxades a joves en locals d’oci nocturn de Lloret de Mar.

En els últimes dies s’han denunciat més casos. Un d’ells s’ha denunciat aquest dijous després que, segons el Diari de Girona, una jove alertés que li havien fet una punxada l’esquena -en teoria amb una xeringa- mentre estava de festa en un local d’oci nocturn de l’avinguda Just Marlés.

L’alerta s’ha rebut cap a les tres de la matinada i els Mossos de la comissaria de Blanes estan indagant sobre aquest cas i els anteriors.  Des del 10 de juliol ja s’han denunciat 11 possibles casos a Lloret.

Ara el cos policial està estudiant si tantes punxades, més de la meitat de les denunciades arreu de Catalunya, són part d’un “joc” o bé si hi ha realment aquestes punxades buscaven una submissió química de la víctima. De moment, amb els cinc primers casos no s’ha pogut detectar cap mena substància en les analítiques posteriors a les denúncies.

Tampoc s’ha conegut cap delicte sexual ni de cap altre tipus, segons va informar la policia aquesta setmana.

A tot Catalunya, amb aquestes últimes conegudes, ja són 14 els casos denunciats i investigats. Els Mossos insten a anar a un centre sanitari quan abans possible si s’és víctima d’aquest tipus de fet per tal de detectar si s’ha injectat cap substància.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics