URGENT

Tornen a baixar els ingressats per covid19

Compartiu aquesta història

Després d’un increment considerable després de Sant Joan, les dades de contagis i de pacients tornen a baixar clarament a la nostra zona.

Avui hi ha 28 persones ingressades als diferents centres hospitalarios de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’ens gestor dels hospitals de Blanes i Calella.

Aquests 28 pacients són 17 menys dels que hi havia la setmana passada.

De fet les dades d’ingressats s’havien disparat a principis de juliol, amb fins a 81 pacients, però les dades han millorat fins arribar a aquests 28 pacients.

Tot i això en aquesta última setmana hi ha hagut 26 ingressos nous, 39 altes i 3 defuncions.

Des de fa uns mesos no hi ha dades constants dels casos detectats a cada municipi, però igualment es veu una clara disminució del nombre de contagis a Palafolls. Als mesos d’abril i maig el nombre de contagis setmanals a Palafolls rondava la 15a, i van  augmentar en les últimes setmanes de juny fins a la 30a. Ara, però, de nou els recomptes setmanals marquen  menys de 5 contagis setmanals al nostre municipi.

El risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 339 punts i l’RT és de 1,29. Mentre que a la Selva és superior . El risc de rebrot és de 635 punts i l’RT és del 1,30.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics