Tot a punt pel retorn de la Festa dels 80

Palafolls ja està preparat per a que aquest dissabte a la nit milers de persones tornin a ocupar la plaça de Poppi per assistir a la tradicional festa dels 80. Una activitats amb molta tradició al nostre poble i que la pandèmia ha obligat a aturar durant dos estius.

A partir de les 10 de la nit començarà la música dels anys 80 punxada pels Slums DJ a la cèntrica plaça de Poppi, en la que s’espera fregar els 5.000 assistents, sent la festa amb més assistència de Palafolls per davant de l’aniversari de la ràdio.

La Comissió de Reis, entitat organitzadora de la Festa dels 80, promet moltes sorpreses, i un retorn al passat tant pel que fa a la música com també a la cultura d’aquesta dècada.

Quim Albert, membre de l’organització,  avança que la festa dels 80 recupera el mateix format que tenia abans de la pandèmia i que comptarà amb servei de bar durant tota la nit, també amb entrepans.

Tot i que el format serà el mateix, sí que s’han introduït algunes novetats enguany. La primera és un torneig de Tetris, el mític joc d’encaixar figures a mode de trencaclosques i que es va fer famós als 80. S’han escollit a través de les xarxes a 10 participants que jugaran durant la festa i el guanyador aconseguirà una consola Nintendo original dels 80. Una altra novetat és que al tram final de la festa s’introduiran èxits de la dècada dels 90.

La celebració de la Festa dels 80 comporta canvis en la mobilitat al centre de Palafolls. Com és habitual en aquestes festes, es tallarà el trànsit al carrer Francesc Macià i a la zona de les escoles. Tampoc es podrà aparcar als estacionaments propers a la plaça de Poppi. 

Senyals de prohibit aparcar a la zona de la festa. RP

Als visitants es recomana aparcar a les bosses d’estacionament habituals i també a la zona de l’Institut que s’obrirà especialment per aquesta activitat.

S’habilitarà una zona d’aparcament per a motos prop de la zona de la festa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics