URGENT

Els Premis de l’Esport de Palafolls tindran 5 guardons

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha donat a conèixer les bases de la primera edició dels Premis de l’Esport Palafollenc que se celebraran el proper 17 de setembre al nostre municipi en el marc de la Festa de l’esport.

Les bases dels premis contemplen fins a 5 categories a premiar. Seran les de millor esportista femenina i millor esportista masculí per premiar els resultats individuals en competicions oficials o no oficials. La categoria de Millor equip premiarà aquell col·lectiu, tant masculí com femení, que hagi destacat en qualsevol disciplina mentre que el Millor membre d’entitat, voldrà reconèixer la tasca rellevant d’algun membre d’alguna entitat esportiva local. 

Els candidats a aquestes categories sortiran de les propostes que faran els clubs i entitats esportives de Palafolls. Ho explica Susanna Pla, regidora d’entitats.

El palmarés de la primera edició dels Premis de l’Esport  es completarà amb el premi al Mèrit esportiu a Palafolls, un premi amb menció especial que es concedirà a un palafollenc per la seva tasca esportiva a nivell català, espanyol o a nivell internacional.

Aquest premi no accepta candidatures i serà una comissió la que proposarà els possbles premiats.

A partir d’avui i fins a finals de mes les entitats poden presentar les candidatures als premis a través d’un formulari habilitat al web de l’Ajuntament de Palafolls.

Els guanyadors es donaran a conèixer en el decurs de la Festa de l’Esport que es a farà per primer cop el proper 17 de setembre

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics