Llargues retencions a la NII i l’autopista del Maresme per culpa d’un accident a l’AP7

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A primera hora del matí d’aquest dilluns ha quedat tallada la circulació de l’AP-7 direcció Girona a l’alçada de Fogars de la Selva per culpa d’un accident mortal. Un camió s’ha desviat de la seva trajectòria i ha bolcat tallant transversalment tots els carrils de l’autopista i fent completament impossible el pas de vehicles direcció nord.

L’accident ha obligat a desviar el trànsit per altres vies cosa que ha col·lapsat alguns punts de la xarxa viària de la nostra zona. Les retencions s’han fet evidents al tram final de l’autopista del Maresme que ha absorbit part del trànsit desviat de l’AP7. Al tram entre Palafolls i Tordera es van registrar cues de més de 6km. Un cop se sortida de l’autopista la situació no era millor. A la sortida a Palafolls per la NII també hi havia retencions, especialment direcció Girona, mentre que a l’última sortida de l’autopista, a la carretera Gi-600, entre Blanes i Tordera, també es repetien les aturades. 

Les retencions van durar fins bona part de la tarda amb fluctuacions segons l’hora, ja que van ser especialment més intenses a les hores punta.

De fet les tasques per retirar el camió accidentat i reobrir el trànsit de l’AP7 han estat llargues i aquest matí, ja sense retencions, encara hi havia un carril de l’autopista tallat a alçada de Fogars de la Selva

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics