Canviaran la pancarta de Pau Casals per un gran mural

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí els operaris han començat ha desmuntar la gran pancarta que des de fa més de 10 anys llueix a la façana lateral del número 13 de l’av Pau Casals, un dels edificis més alt del centre de Palafolls.

La pancarta, de grans dimensions, ha tingut dos models en tots aquests anys. En un primer moment es va col·locar un muntatge amb tres persones grans del nostre poble i, des de fa uns anys, mostra un fotomuntatge amb imatges del pregó de festa Major del 2010 quan es va fer la presentació del LipDub de Palafolls al Palauet amb la llegenda “Vull viure en aquest racó de món”.

El consistori  ha decidit retirar la pancarta i també els elements de subjecció arran de les queixes dels veïns de l’immoble que, segons explica el propi Ajuntament, denuncien danys a la paret de l’edifici per culpa de la lona.

Aquest fet, coincidint amb la finalització del contracte d’arrendament, ha portat al consistori a no renovar-lo i a retirar la lona i comprovar els possibles danys. Ho explica Susanna Pla, primera tinent d’alcalde de Palafolls.

La voluntat del consistori és, però, continuar usant la paret com element decoratiu en un dels punts d’entrada al municipi, pel que ja ha anunciat que pretén pintar-hi un mural de grans dimensions en els propers mesos.

Per fer-ho caldrà primer comprovar l’estat de la paret, renegociar un nou contracte d’arrendament i consensuar el nou mural que lluirà aquesta façana lateral.

Els treballs de retirada de la lona i dels seus anclatges duraran tota la jornada i s’espera que, si tot va bé, abans de finals d’any ja hi hagi el nou mural a la paret.

Fins ara l’Ajuntament tenia un contracte de lloguer de la paret a raó de 1.000€ anuals

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics