Palafolls no tindrà pubillatge aquest any

Festa del pubillatge 2019. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A falta sols d’un mes per la Festa Major, quan habitualment es fa la proclamació de la pubilla i l’hereu de Palafolls, hem conegut que aquest any no es podrà fer.

La raó és la manca de candidats a ser escollits com hereu i especialment com a pubilla de Palafolls. Mercé Cama, responsable de l’associació del Pubillatge local explica que hi havia noies interessades en ser pubilla de Palafolls, però que encara eren massa joves. La manca de candidats a les figueres principals ha fet a l’entitat renunciar a la proclamació d’enguany a l’espera que l’any vinent hi hagi més candidats i candidates.

Des de l’entitat promotora d’aquesta tradició catalana, que s’ha fet a Palafolls de forma intermitent des de principis dels anys seixanta, buscaran nous candidats per l’any vinent. Cama explica que es busquen nois i nois d’entre 17 i 22 anys, per a les figures principals i d’entre 7 i 11 per a la pubilleta i l’hereuet i amb certa disponibilitat per fer les diferents sortides a representar el municipi, especialment al Maresme.

Durant aquest any que no hi haurà nou Hereu i Pubilla de Palafolls, els actuals representants Elisenda de la Iglesia i Òscar Seijas podran continuar portant la banda de l’any passat i representant el municipi allà on desitgin anar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics