URGENT

Donació de Sang al Caravàning de Sant Genís

Compartiu aquesta història

Als mesos d’estiu les donacions de sang baixen respecte als mesos d’hivern. Davant d’aquesta evidència el Banc de Sang i Teixits redoble els seus esforços per aconseguir arribar a les 1000 donacions diàries que es calculen que calen a Catalunya per mantenir sempre estable les reserves de sang.

Habitualment Palafolls acull entre 3 i 4 donacions de sang. L’última va ser al MiD a principis de juliol.

Ara el Banc de Sang ha anunciat una nova jornada de recollida al caravàning de Sant Genís.

Serà aquest proper dissabte quan la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits serà al caravàning per recollir donacions de quarts de 6 de la tarda i quarts de 10 de la nit. L’horari és l’habitual a l’estiu, ja que es busca horaris on no faci tanta calor i en el que els possibles donants ja no estiguin a la platja o fora del seu lloc habitual de residència estival. 

Al Caravaning de Sant Genís hi ha més de 500 parcel·les en un espai de prop de 300.000 m2, i a l’estiu hi ha molta població estacional que ve a passar les vacances a la seva parcel.la.

Per participar en aquesta donació cal reservar alguna de les 30 hores previstes a través del web donarcang.cat.

També s’ha obert la inscripció per aquells que vulguin donar sang al centre de Palafolls d’aquí a un mes. El 10 de setembre es farà l’habitual jornada de recollida de Sang de Festa Major. Serà al MiD, matí i tarda i amb 120 hores disponibles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics