Malgrat apuja el pressupost i torna a treure a licitació la remodelació del Centre Cultural

Façana del Centre Cultural de Malgrat. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La carpa de l’escola Montserrat hauria d’estar enllestida abans de l’octubre

El consistori ho intenta per segona vegada després que al juny el concurs quedés desert i sense cap oferta. Llavors es va culpar la crisi de preus dels materials i dels subministraments, cos que fa que les empreses no puguin arriscar-se a apostar per obres amb pressupostos tant alts i tancats ja que les despeses fluctuen cada dia.

Per intentar que aquest cop no quedi desert el concurs i hi hagi empreses interessades en fer l’obra, el consistori ha incrementat el pressupost previst en 300.000€, passant del milió dos cents mil euros de la primera licitació al milió i mig amb el que es licita l’obra ara. Ho explica Jofre Serret, regidor d’urbanisme de Malgrat.

El conegut com a “centro” fa dos anys i mig que està tancat i necessita una profunda remodelació. El projecte contempla la reparació de les humitats i les filtracions de la coberta i de les parets de l’equipament, l’adequació de les façanes,  la millora de la instal·lació elèctrica alhora que es vol garantir un subministrament elèctric d’auxili. 

Es renovarà la climatització, la il·luminació ambiental i escènica i els baixos de l’equipament per encabir-hi l’emissora local.

A banda d’aquestes accions estructurals també es renovarà tota la caixa escènica, amb nou cortinatge, bambolines i pantalla de projecció.

Tot plegat té un termini d’execució de 6 mesos a partit que es tingui adjudicades les obres, cosa que no passarà abans de l’octubre. Això vol dir que, si tot va bé, fins al maig no estaria enllestit el Centre Cultural de Malgrat.

El que hauria d’estar enllestit abans d’octubre és la carpa en format d’envelat que s’instal·larà al pati de l’escola Montserrat de Malgrat i on s’organitzaran activitats culturals mentre durin les obres del centru. L’empresa ja ha començat els treballs i no es poden allargar més de dos mesos.

En el cas de la carpa també ha costat d’adjudicar. Després d’un primer concurs declarat desert, en el segon concurs s’ha pogut adjudicar finalment a la segona empresa finalista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics