Detingut un presumpte piròman a Tordera

Incendi a Niagara Park aquest estiu. Ràdio Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Entre juny i juliol es van declarar fins a 7 petits incendis forestals a la carretera que uneix Tordera amb Fogars de la Selva i dins la urbanització Niàgara Parc.

Davant les evidències que es tractaria d’incendis provocats, la Policia Local va iniciar una investigació per tal de poder identificar qui estava rere aquests petits incendis, molts d’ells en vorals de la carretera.

Es dona el cas que els incendis s’han produït amb freqüència molt a prop de la urbanització i, per tant, a certa distància de les cases. Això, sumat a la forta situació de sequera i risc d’incendi ha fet que la Policia Local de Tordera poses tota l’atenció en investigar els fets.

Després d’unes setmanes d’investigacions compartides entre el cos local de seguretat, els Mossos d’Esquadra i els Agents Rurals, el jutjat d’instrucció d’Arenys ha donat finalment l’autorització per procedir a la detenció del presumpte autor d’aquesta mitja dotzena de conats d’incendis forestals a Tordera.

Segons apunta La Vanguardia, la detenció es va produir dissabte al matí i l’home va passar a disposició judicial.

La comarca del Maresme continua al nivell 2 de risc d’incendi, el que significa que estem en risc alt o molt alt que es produeixi un incendi al bosc per la combinació de calor i sequera.

La Vanguardia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics