Surt de nou a licitació el bar del casal d’avis

És la tercera vegada que l’Ajuntament intenta trobar una empresa que s’encarregui de la gestió d’aquest cèntric bar ubicat a l’interior del casal d’avis del centre.

En els dos primers intents no s’ha presentat cap proposta i s’han hagut de declarar deserts.

Tot i això, des de l’equip de govern es manté que hi ha persones interessades en gestionar aquest bar. El principal escull sembla ser la manca de professionals del sector serveis.

La regidora de gent gran de Palafolls, Sònia González, creu que la finalització de la temporada turística pot facilitar trobar el personal qualificat per estar al casal i, per tant, sigui més fàcil adjudicar el servei.

Després de dos intents d’adjudicació, el consistori volia fer el que es coneix com a negociat, és a dir, cercar directament una empresa que vulgui gestionar el local. Ara bé, davant el creixent interès s’ha hagut de fer una tercera licitació.

El consistori no ha modificat el plec de clàusules. Continua proposant un contracte de 2 anys prorrogable 2 anys més.

En la segona licitació, per tal d’intentar obtenir ofertes, ja es va rebaixar fins als 9.000€ el cànon anual s’ha pagar pel servei i es va augmentar el preu màxim que fixa el consistori per als principals productes. Així un cafè amb llet costarà, com a molt, 1.5€ i la llauna de refresc 2€. Això sí, també es marca un preu reduït pels socis de l’Associació de jubilats de Palafolls.

Justament en l’últim ple municipal l’oposició apuntava les condicions de licitació com a principal problema a l’hora de trobar adjudicatari del bar.

Fins el proper dia 1 de setembre les persones interessades en duu la gestió del bar poden presentar les seves propostes.

Això vol dir que, si tot va bé, no seri fins l’octubre que es podria veure de nou el bar obert.

L’últim adjudicatari va decidir renunciar al contracte a finals de l’any passat i des de llavors no hi ha bar al casal tot i els intents del consistori. De moment, s’ha suplert la manca amb màquines expanedores de begudes calentes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics