URGENT

Detingut a Sta Susanna per fer-se passar per un altre home usant un DNI perdut fa tres anys

Compartiu aquesta història

Dijous passat els Mossos d’Esquadra van detenir a Santa Susanna un home de 36 anys com a presumpte autor d’un delicte d’usurpació de la identitat.

Segons han explicat els Mossos avui, el detingut es feia passar per un altre home que havia perdut el seu DNI a un bar de València fa més de tres anys.

 Va ser a través d’una denúncia presentada aquest mes d’agost als Mossos d’Esquadra que es va saber que algú s’estava fent passat per l’home que havia perdut la documentació.

Arran de les investigacions i la col·laboració entre Mossos d’Esquadra i Policia Nacional, es va saber que el detingut es feia passar per l’altre home i que en aquest temps havia contractat línies de telèfon al seu nom o emetia albarans de reformes que feia també a nom de l’altre home. Segons explica la policia catalana el detingut no disposava de comptes bancaris ni registre de dades i treballava sempre amb diners en efectiu.

Coneixent la identitat real de l’arrestat, la policia ha comprovat que tenia ordres de detenció vigents i d’ingrés a presó.  De fet el detingut és a presó  després de passar a disposició judicial del jutjat en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar divendres passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics