Malgrat tanca la seva Festa Major amb bona participació

Imatge dels focs d'artifici des del parc del castell. Aj Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de dos anys on la pandèmia ha condicionat la Festa Major de Malgrat, el municipi ha pogut viure enguany un Sant Roc amb total normalitat. 

Amb els focs d’artifici i el ball amb l’Orquestra Maravella es va tancar aquest dimarts a la nit els 12 dies d’actes programats per aquesta edició de la Festa Major.

La regidora de Cultura de Malgrat, Lurdes Borrell, creu que s’ha seguit fil per randa l’eslògan triat per aquesta edició d que deia “Surt i gaudeix-la”, ja que explica que tots els actes han tingut bona participació d’assistents .

El programa d’actes incloïa activitats habituals com els concerts, la cursa del Miner de Ferro o el concurs de pintura ràpida, en recuperava d’altres com la tirada de “xíndries” i n’hi havia de noves com, per exemple, el Malgrat de Bar o la gincama l’EnRocada.

Borrell explica que encara s’ha de fer la valoració interna per trobar els punts de millora de cara la propera edició, però ha destacat la bona acceptació de les noves activitats, especialment del concurs de carrers engalanats pel que ha suposat de cohesió veïnal.

En aquest concurs hi van participat una 12a de carrers del municipi amb temàtiques diverses. El carrer Aragó va guanyar aquesta primera edició del concurs de carrers engalanats.

La regidora també ha destacat el pregó de festa amb Quim Masferrer.

Menció a part mereixen les barraques que enguany han recuperat la normalitat a la platja i amb notable assistència. Només la nit de la Summer Moguda es van sobrepassar els 9.800 assistents, segons dades de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics