URGENT

La consulta sobre els canvis de mobilitat al centre durarà dues setmanes

Compartiu aquesta història

A poc a poc anem coneixent com serà la consulta ciutadana que el govern municipal prepara pel mes de setembre i que decidirà si els canvis introduïts a la circulació i als estacionaments dels principals carrers del centre es mantenen o es reverteixen.

A finals de març l’Ajuntament va modificar el sentit de circulació de l’av. Costa Brava i dels carrer Ribera de la Burgada i Ramon Turró. Les dues primeres vies es van convertir en sentit únic, convertint un dels carrils de circulació en espai per estacionar en semibateria.

El carrer Ramon Turró, per contra, s’ha convertit en doble sentit de circulació entre el Sindicat i el parc Joaquim Ruyra per facilitar l’entrada i sortida al centre.

Passada la Festa Major es farà una setmana de campanya informativa en la que el consistori explicarà amb dades els canvis introduïts.

Serà just després, les dues últimes setmanes de setembre, quan els ciutadans de Palafolls podran votar sobre el futur d’aquestes modificacions.

La regidora de participació ciutadana, Sònia González, explica que es podrà votar presencialment o bé de forma telemàtica.

El que també se sap és que la consulta tindrà tres preguntes. Cada una es fixarà en un dels àmbits d’actuació; Ribera de la Burgada, Ramon Turró i Costa Brava.

González explica que qui vulgui participar a la consulta haurà de respondre les tres qüestions plantejades.

El consistori està enllestint la plataforma en línia de votació a la que s’accedirà amb el DNI i data de naixament. Només podran votar els  majors de 16 anys empadronats al nostre municipi.

L’Ajuntament recorda que la consulta serà vinculant i que, per tant, es respectarà el seu resultat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics