Només mitja dotzena d’establiments han demanat, de moment, tenir la seva terrassa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A finals d’aquest mes d’agost acaba el termini obert per l’Ajuntamenbt per tal que bars i restaurants puguin demanar l’atorgament de llicència de terrasses a la via pública.

Qualsevol establiment que vulgui tenir aquest tipus d’instal·lació fora del seu local ha de demanar-ho al consistori. Els qui ja tenen una llicència ho han de demanar abans del dia 31. En canvi, els establiments que decideixin demanar la llicència de terrassa per primera vegada, poden demanar-ho fins al mes de febrer.

De la trentena de terrasses que hi ha ara mateix a Palafolls, només mitja dotzena ha presentat j la seva petició per continuar amb l’activitat, a falta de poc més de 10 dies per tancar el termini.

Per demanar la llicència només cal presentar una memòria descriptiva en la que s’expliqui quins elements es volen instal·lar, el tipus de cadires, taules i els colors. També caldrà un plànol clar on s’expliciti, amb una fotografia, l’espai de via pública que es vol ocupar i com és la façana principal del local.

El consistori ha aprovat recentment una nova instrucció que limita l’espai que ha d’ocupar la terrassa a l’ample de la façana. Falta concretar la profunditat que podrà tenir cada instal·lació i que dependrà de cada cas.

L’ajuntament recorda que aquest any no caldrà pagar taxa per ocupació, però que es preveu que l’any vinent estigui enllestida la nova ordenança i que entri en vigor una tarificació que obligui a pagar per l’ocupació de la via pública amb terrasses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics