L’Arts d’Estiu tanca l’11a edició amb rècord d’espectadors

Pineda de Mar. Actuacions del festival ARTS d'Estiu. Fotos de diferents fotògrafs: Òscar Penelo, Nicolás Ruiz, Anna Ortega, Genoveva Velasco. Jordi Gras, Rafa Aguera Foto: Varis
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un total de 38.000 persones van ser testimonis d’un festival que creix any rere any al municipi veí de Pineda de Mar. Des del passat 2 d’agost, la platja de Pineda ha sigut l’escenari de 22 concerts entre els que hi destaquen 10 ‘sold outs’. Tal com indica Xevi Gòmez, director artístic del festival, segueixen il·lusionats amb la resposta del públic durant aquests 20 dies de concerts.

Un altre dels èxits de la celebració ha sigut el Village, que s’ha convertit en un punt de trobada de les nits maresmenques i que ha acollit més de 62.000 visitants.

Malgrat la bona acollida del festival per part dels assistents, el temps no ha volgut acompanyar-los fins l’últim moment. Tot just ahir, la previsió meteorològica no va permetre la celebració de l’últim dels concerts, concretament el de Miquel del Roig. Tot i això, Gòmez celebra haver pogut fer tots els concerts malgrat haver sigut un agost plujós. 

Recordem que aquesta edició alguns dels artistes que hi han passat són Manolo García, Niña Pastori, Pablo Alboran i Joan Manuel Serrat. Tot i que no seran els únic artistes que trepitjaran l’escenari del festival Arts d’Estiu. I, és que, l’organització ja ha començat a preparar la propera edició amb moltes ganes de seguir trencant rècords.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics