Malgrat es convertirà en Vila del Llibre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb el lema Malgrat de Mar, de llibres i de viatges, el proper cap de setmana, el municipi veí celebrarà la primera edició del certamen Vila del Llibre. Una activitat que permetrà acostar el món de la lectura i els llibres a la població i que té l’objectiu de donar a conèixer autors i artistes locals, impulsar noves dinàmiques culturals i socials i promoure el turisme cultural entre d’altres.

Aquest matí, en roda de premsa, s’ha presentat oficialment la jornada que comptarà amb diverses activitats com taules del llibre, novetats editorials i poesia; espectacles; un mercat editorial gestionat pels membres de la Comunitat Terapèutica del Maresme; literatura al carrer i activitats familiars i exposicions. 

Durant la presentació, el director de la Xarxa Viles del Llibre, Enric Mola, ha agraït la confiança de tots els organitzadors. Tal com ha indicat, és un acte valent que els il·lusiona. Són unes dates poc habituals per celebrar una Vila del Llibre i s’ha convertit en un repte per tots. 

Qui també ha participat de la presentació, ha sigut la comissaria de l’acte, Assumpta Mercader qui ha destacat la importància de celebrar una activitat així a Malgrat de Mar. A més, ha posat en relleu el fet que no serà un acte itinerant sinó que ha arribat per quedar-se.

Enguany el Maresme s’ha estrenat amb dues viles del llibre, el maig a Cabrils i, ara, a Malgrat. Recordem que la Vila del Llibre de Malgrat se celebrarà del 26 al 28 d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics