Tot a punt per la Festa Major de Tordera i la dels Copatrons a Blanes

Xocolatada de la festa dels Copatrons 2017. (Ajuntament de Blanes)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La festa major de Tordera es presenta carregada de noves propostes adreçades a tots els públics. Entre d’altres, aquesta tarda s’ha preparat una classe de zumba, una exhibició de twirling i la cantada d’havaneres.

Enguany, totes les activitats musicals es duran a terme al parc Prudenci Bertrana i no caldrà entrada anticipada. El pregó de la festa tornarà al balcó de l’ajuntament dimarts 23 a les 23h i divendres 26 a les 21h es farà el Sopar Popular a la pista de l’Amistat. 

Marxem de Tordera, però no deixem les festes. I, és que  Blanes ja ho té tot a punt per celebrar la Festa dels Copatrons.

Aquest cap de setmana Blanes celebrarà la seva Festa Major Petita que culminarà amb la VIII Cantada d’Havaneres. Durant aquest tres dies hi haurà actes per a tots els públics i gustos. Entre les activitats preparades hi destaca la cercavila ‘Places i Carrers’ que retorna després de dos anys sense poder-se celebrar i que recuperarà els quatre dracs de Sa Massaneda, Dintre Vila i Mas Florit. L’acte serà aquesta tarda a partir de les 19h. Ja a la nit serà el torn del concert amb la VBella Banda a partir de les 22h.

La festa finalitzarà diumenge a la nit després de tot un dia ple d’activitats tradicionals i oficials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics