Èxit de participació a la festa dels Copatrons de Blanes

Anunciació de l'Inici de la Festa dels Copatrons 2016 (Ajuntament de Blanes)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Enguany han sigut més de 5.000 participants els qui han caminat a la 37a Caminada Popular Nit de Sant Bonós i centenars de persones les que han gaudit de la 17a Xocolatada Popular que ha omplerts el Carrer Ample de Blanes. 

Dissabte, més de 5.000 participants van omplir la 37a Caminada Popular Nit de Sant Bonós. Després de dos anys en què no s’havia pogut celebrar a causa de la pandèmia, enguany s’ha pogut recuperar aquest esdeveniment 100% solidari.

Cal recordar que la gent que hi participa té la possibilitat de fer donacions voluntàries mínims de 0’50 euros. Tot el que es recull es destinen a entitats socials sense afany de lucre que es trien des de el Departament d’Acció Social de l’Ajuntament. Aquesta 37a edició, un 50% del total s’ha destinat a Càritas Interparroquial, i l’altre 50% a El Bon Samarità, dues de les associacions que han hagut de doblar els seus esforços aquests dos anys de pandèmia. 

Diumenge, entre el conjunt d’activitats que es van preparar, es va celebrar per 17a vegada la Xocolatada Popular. Una activitat que va aplegar centenars de persones sota l’Arc dels Copatrons del Carrer Ample de Blanes. Des de les 9 del matí van servir-se centenars de racions de xocolata desfeta fins a buidar les tres peroles que s’havien preparat per a l’activitat, juntament amb més de 1.200 melindros que les acompanyaven. 

A banda d’aquestes dues activitats, com és tradició es van celebrar els actes oficials en Honor a Sant Bonós i Sant Maximià, a més de la Vermutada Popular i la Cantada d’Havaneres, juntament amb el cremat popular.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics