URGENT

Palafolls es prepara per la 20a edició de la Setmana de la Gent Gran

Compartiu aquesta història

La gent gran de Palafolls torna a ser la protagonista de la vila durant una setmana el proper mes de setembre. La setmana del 22 al 26 de setembre tindran lloc els actes del programa de la Setmana de la Gent Gran que, enguany, arriba a la 20a edició.

Tal com indica Xesca Torres, treballadora social de l’Ajuntament de Palafolls, la festa seguirà la mateixa línia que les edicions anteriors. Així és com s’ha preparat una excursió, l’homenatge a les parelles que celebren 50 anys de casats aquest 2022 i diverses activitats per la gent gran del programa Respir. 

Un dels actes que també s’han mantingut en el cartell d’aquesta edició és la tradicional caminada. Aquesta vegada no es farà al Molí d’en Puigvert com en anys anteriors, sinó que els participants visitaran el Parc Francesc Macià de Malgrat on realitzaran una sessió de gimnàstica. 

Recordem que aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament i de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Palafolls. Encara està pendent l’obertura de les inscripcions, tot i això, en el moment en què estiguin disponibles, els interessats poden inscriure’s al casal d’avis. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics