L’ajuntament posa en marxa diversos processos selectius

Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’ajuntament de Palafolls ha engegat la convocatòria de cinc processos de selecció per incorporar nous treballadors en diversos àmbits laborals. 

D’una banda, l’Ajuntament de Palafolls té obertes les convocatòries per una plaça de Tècnic superior de Recursos Humans i una altra de Tècnic mitjà de secretaria. Ambdues finalitzen demà dia 23 d’agost. A més, també està a punt de finalitzar la convocatòria per una borsa de treball de places d’Auxiliar administratiu. Aquesta finalitzarà el dia 30 d’aquest mes. 

D’altra banda, entre les ofertes que s’han publicat hi ha una plaça d’arxiver i una altra d’enginyer que encara estan pendents de termini. Tota la informació sobre aquests processos selectius la podem trobar al web de l’Ajuntament i al web del CIDO de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics