URGENT

El Chilloutlet de Malgrat canvia d’ubicació

Compartiu aquesta història

La fira d’articles rebaixats de Malgrat de Mar ultima els detalls per la seva nova edició. Un edició enguany que torna aquest divendres i que canvia d’ubicació. Aquest any estarà situada al Parc del Castell i tindrà format de ‘market’, una ambientació que la diferenciarà de les edicions anteriors.

El Chilloutlet presenta moltes novetats aquest 2022. D’una banda, el canvi d’ubicació. I, és que, la intenció inicial de l’Àrea de Promoció era organitzar-la al Parc del Castell i no a Can Campassol com s’ha fet fins ara. 

D’altra banda, una altra de les novetats d’aquesta fira és que s’han inclòs tres parades gastronòmiques locals que conformaran el market, juntament amb les disset parades de comerços malgratencs. Per tant, aquesta nova edició comptarà amb ofertes de roba, calçat, complements i gastronomia local.

Aquest divendres el Chilloutlet obrirà les seves portes a les 18h i restaran obertes fins a les 23h. A les 19h hi acturarà un grup d’animació infantil i a les 20:30h ho farà el grup local El Senyor Peix. Cal destacar, a més, que l’ascensor inclinat del parc estarà obert mentre duri l’acte per facilitar l’accés a l’espai.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics