URGENT

Santa Susanna ultima els detalls per la 6a edició del Festival Micròmetre

Compartiu aquesta història

Un edició que enguany s’amplia i que tindrà una durada de 6 dies. Tot i aquest canvi en la durada del certamen, l’esperit inicial del festival es manté, és així com continuarà apostant pel petit format. 

Aquest setembre Santa Susanna s’omple un any més de teatre. Així és com els dies 1,2,3,4,9 i 10 tothom que vulgui podrà gaudir de la sisena edició d’un festival que ja s’ha consolidat al municipi com una de les propostes culturals de referència. 

Enguany, durant els dos primers caps de setmana de setembre es representaran 15 espectacles de durada convencional, però de petit format. És a dir, el festival continuarà comptant amb representacions de petit format i de curta durada en espais petits i no convencionals. 

Entre les obres que s’hi mostraran hi ha “Les bones intencions” de Marc Artigau, “Una llum tímida” d’Àfrica Alonso, “Monopoli” de Mar Monegal, “El somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare i “Les dones sàvies” amb la dramatúrgia de Lluís Hansen i Enric Cambray. 

Ja són sis les edicions que s’han fet del Festival Micròmetre i per totes elles han passat grans obres i grans figures teatrals catalanes guanyadores de diversos premis com el “Premi de la Crítica 2020 al Millor Musical i a la Millor Actriu de Musical”, el Premi Teatre Barcelona al Millor Musical i al Millor Intèrpret de Musical”, o el “Premi Max 2018”, entre d’altres. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics