URGENT

El Club Patí Palafolls organitza una jornada de portes obertes

Compartiu aquesta història

Les portes obertes es faran tots els dilluns i dimecres de setembre a partir del dia 12 del mateix mes. La intenció, tal com indica Anna Massot, presidenta del Club Patí Palafolls, és poder acostar aquest esport a molta més gent. 

Tothom qui estigui interessat pot apropar-se als entrenaments, tot i que des de l’organització recomanen avisar amb antelació per poder buscar-los uns patins abans de l’entrenament. 

Encara que les portes obertes seran aquest setembre, si algú s’anima i vol donar-li una oportunitat en qualsevol moment, des del club estan oberts a aquesta possibilitat. Encara que sí que recomanen que es faci durant aquest període de setembre per no alterar els calendaris establerts. 

I, parlant de calendaris, el patinatge està en la seva recta final. Entre octubre i novembre es celebraran la Copa de Catalunya i la Copa de Barcelona de tots aquells patinadors que han arribat a les diferents finals de la temporada. 

Tot just ahir els membres del club van començar els entrenaments després de l’aturada per vacances. En aquest sentit, Massot celebra la tornada a la pista perquè, tal com diu, els espera un any ple de competicions.

Finalment, tothom qui estigui interessat en unir-se al club, pot posar-se en contacte amb l’organització a través de les seves xarxes socials o trucant al telèfon 639 11 21 62.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics