URGENT

Es presenta el programa de Festa Major 2022

Compartiu aquesta història

Aquest migdia en roda de premsa s’ha conegut el programa oficial de la Festa Major d’enguany. Entre les novetats principals hi ha el retorn dels sopars a la Fresca i el de la cultura popular amb els Gegants o les Puntaires, per exemple. A més, també,  es comptarà amb actes musicals com el concert de Festa Major amb 31 FAM i el concert per tercer any consecutiu de l’Orquestra Selvatana.

Després de dos anys, Palafolls recupera completament la Festa Major amb un programa d’activitats ben complet que comença divendres 2 de setembre. Les activitats que s’han preparat des de la regidoria són ben variades i aptes per a tot tipus de públics. Tal com indica la regidora de Cultura, Susanna Pla, aquesta FM l’encaren amb molta il·lusió i ganes després de dos anys en que no s’ha pogut realitzar amb total normalitat. 

Divendres comença la festa, però serà dissabte i diumenge quan tornarà la cultura popular als carrers de Palafolls amb els Gegants, les Puntaires i els Castellers. No serà fins el dia 7, però, quan començarà el gruix d’activitats de Festa Major. Dimecres serà el torn del pregó, del castell de focs i del concert de Festa Major amb 31 FAM al capdavant del cartell. 

Dijous 8 els Diablesfolls ens faran matinar per poder gaudir de la xocolatada al Fòrum Platiolo. Més tard, es farà l’Ofici Solemne a l’església de Santa Maria. I a la tarda, es recuperaran els sopars a la fresca. Ja divendres, entre les novetats que s’han preparat, hi haurà una bicicletada popular apta per tots la familia fins al Molí d’en Puigvert. Tot i que les activitats no acaben aquí perquè la festa s’allargarà fins el dia 12. 

Quant al cartell, l’encarregat d’enguany ha sigut el palafollenc Sergi Perpinyà que ha il·lustrat la festa major dins una llauna de conserves. Amb el lema, “Destapem-la”, tota la cultura i tradició de Palafolls retorna després d’haver-se conservat en una llauna durant aquests dos anys. 

Recordem que el cartell amb la programació de la Festa Major el podreu trobar al web de l’Ajuntament i també en format paper els propers dies en edificis municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics