Blanes reprèn el cicle ‘Cinema als Barris’

Foto: Ajuntament de Blanes

Després de l’aturada per les Festes Majors de Santa Anna i dels Copatrons, Blanes recupera l’activitat cinematogràfica de l’estiu. Aquesta setmana torna el cicle itinerant de projeccions de pel·lícules gratuïtes que ja ha arribat a la 4a edició. Ho farà aquesta nit amb la pel·lícula ‘Raya, l’últim drac’ a partir de les 23h a la Plaça Mossèn Joan Quer.

La seguirà la projecció ‘Doctor Dolittle’ dimecres 31 d’agost a partir de les 22h al Carrer Gavarres, 89. I, l’encarregada de finalitzar aquest cicle cinematrogràfic serà ‘La Patrulla Canina’ el dimecres 07 de setembre a la Plaça 11 de Setembre a partir de les 22h. 

Tot i això, aquesta no és l’única activitat que han preparat els veïns de Blanes. I, és que, tot just aquesta setmana és l’última oportunitat per gaudir dels ‘Docus a la Fresca’. Coincidint amb la penúltima setmana del mes d’agost, Blanes acollirà les dues sessions que resten de l’11è cicle ‘Docus a la Fresca’ que organitza l’Associació Cultural ‘La Focal’.

Aquest dijous és el torn de la projecció ‘Descendents’ que tracta sobre les discriminacions que van haver d’afrontar les noves generacions de famílies immigrades que, tot i haver nascut aquí, seguien patint discriminacions.  

Divendres el documental ‘Les cases dels Pins, el naixement d’un barri’ serà l’encarregat de finalitzar el cicle. La projecció s’ofereix amb motiu que enguany es compleixen 50 anys del grup d’habitatges que es va construir a El Pins amb la promoció de l’Obra Sindical del Hogar.  Ambdues sessions començaran a les 22h en el Carrer Raval Sud, a tocar de la Plaça Verge Maria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics