URGENT

Ja queda menys per la primera Festa de l’Esport a Palafolls

Compartiu aquesta història

I l’Ajuntament ja està ultimant-ne els detalls. Entre aquests hi ha la presentació de les candidatures al reconeixement esportiu que estarà oberta fins el proper dimecres 31 d’agost. En aquest sentit, la regidora d’Esports, Sònia González, indica que encara estan pendents de les candidatures d’algunes entitats i, és que, entre les vacances d’estiu i l’organització dels horaris esportius del proper curs, moltes no han pogut reunir-se per acabar de decidir-les.

Pel que fa als horaris, Gonzalez asegura que ja estan llestos. La regidora indica que han treballat durant les dues últimes setmanes per aconseguir uns horaris òptims que permetin utilitzar a ple rendiment totes les instal·lacions esportives. 

Recordem que tothom que vulgui presentar la seva candidatura, ha de fer-ho a través del model normalitzat via el tràmit específic creat a la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

A banda d’això, el proper dimarts 13 de setembre, es celebrarà la segona sessió del Consell Municipal d’Esports. El mateix dia, es proposarà una reunió entre els membres del Jurat de la Festa de l’Esport per examinar les candidatures rebudes i decidir quines seran les persones guardonades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics